KUVAMESTARI KALEFOTON TOIMITUSEHDOT


Tuotteiden hinnat:

Myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu internetsivuilla ilman kuljetuskuluja EUROINA sisältäen 24 % alv:n valtiolle. Asiakasta laskutetaan EUROISSA. Hinnat on annettuja sillä varauksella, että ne voivat sisältää kirjoitusvirheen. Tuotteen hankinnassa asiakasta veloitetaan sen hetkisellä hinnalla, joka tuotteella on ollut tilaushetkellä.

Tuotteiden saatavuus:

Kaikki myymämme tuotteet ovat uusia, ellei toisin ole erityisesti merkitty. Teemme parhaamme, jotta saisit tuotteet markkinoiden edullisimpaan hintaan. Lisätarvikkeiden toimittaminen kestää yleensä kauemmin kuin kameroiden.

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on merkitty tuoteluettelossa ikonilla, tuotteen hinnan vieressä. Usein tuotteen toimitusaika on arvio, joka on tuotteen toimitusaika POSTITSE ensimmäisestä arkipäivästä tilauksen jälkeen. Jos emme voi saada tuotetta tavarantoimittajiltamme, ilmoitamme myöhästymisestä sinulle sähköpostitse. Voit sitten valita, haluatko odottaa tilaustasi uuden tiedon perusteella. Emme peri minkäänlaista korvausta tämänkaltaisesta tilauksen peruutuksesta.

Valmisteluviive:

Internetin kautta tehdyt tilaukset vastaanotetaan joka aamu maanantaista perjantaihin ja seuraavan arkipäivän aikana käsitellään ko. tilaukset. Yleensä valmisteluihin (tilauksen käsittely, laskutus, tuotteen valmistelu, paketointi) ennen tuotteen lähetystä menee yksi arkipäivä, jos tuotetta on varastossamme.


Maksutavat:

Postiennakko on nopein tapa saada tuote. Se on helppo ja varma tapa maksaa tilaus. Tilaus maksetaan suoraan joko paikalliseen postikonttoriin noudon yhteydessä (Posti) tai noudettaessa liikkeestä. Maksutapoina käyvät mm. kotimaiset pankkikortit, käteinen ja myös luottokortit noudettaessa. Postiennakkotilauksista veloitetaan virallinen Suomen Postin veloittama postiennakkohinta.

Pankkimaksutavalla, voit maksaa suoraan tilillemme

TOP, Raisio IBAN FI3957105220076771 tuotteen ja lähetyskulun yhteensä.

Lähetämme tilauksesi HETI, kun suoritys näkyy tilillämme. Säästät postiennekkomaksun.

 

Tilausvahvistuksen jälkeen voit suorittaa maksun välittömästi internetin välityksellä. Suoritus näkyy pankin kautta meillä. Turvallisuutesi maksimoimiseksi, EMME SAA MISSÄÄN VAIHEESSA TIETOOMME PANKKITIETOJASI. VAIN PANKKI KÄSITTELEE NÄITÄ TIETOJA. Toimitetut tuotteet pysyvät Kuvamestari Kalefoton omaisuutena, kunnes ostaja on maksanut ne.


 

Rahat takaisin-takuu:

Sinulla on täysi palautus ja vaihto-oikeus jos tuote ei täysin vastaa odottamaasi. Mikään kauppa ei ole tehty ennenkuin olet nähnyt tuotteen ja hyväksynyt sen. Sinulla on aina14 vuorokauden palautusoikeus. Jotta voit saada rahasi takaisin, sinun täytyy ilmoittaa meille halustasi palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoitus pitää tehdä sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä myymälässämme paikan päällä. Palautuspostituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi ja kuljetuksen aikana paketti on asiakkaan vastuulla, joten suosittelemme tuotteen pakkaamista huolellisesti. Kuvamestari Raisio ei ole vastuussa kuljetuksen aikana tapahtuneesta tuotteen vahingoittumisesta. Liitä lisäksi palautukseen mukaan ostokuitti tai sen kopio (postiennakkokuitti). Saat itse päättää, otatko jotain muuta tilalle, vai haluatko että palautamme tuotteen hinnan. Huom! Jotta tuote on hyväksyttävästi palautettu, se täytyy palauttaa avaamattomana alkuperäispakkauksessaan, johon on liitetty lisäksikopio ostolaskusta.

Palautettavan tuotteen on oltava ehjä, pakkauksen ja tuotteen myyntikuntoisia ja pakkaus pitää olla avaamaton. Mikään osa, joka ei täytä näitä ehtoja, ei ole palautuskelpoinen. Emme lunasta postiennakko palautuksia. Palautus, joka on ostosten summan suuruinen eikä sisällä kuljetuskustannuksia, maksetaan asiakkaalle 15 päivän sisällä siitä, kun tuote on vastaanotettu takaisin Kuvamestari Raisiolle. Rahojen palatustapa riippuu siitä, kuinka asiakas on maksanut ostoksensa.

Kaikissa tapauksissa Kuvamestari Raisio varaa itselleen oikeuden muokata käytettyjen (videokasetit, mustepatruunat, paristot, tulostuspaperit, videoprojektorien lamput jne.), vahingoittuneiden (rikkoutunut linssin suojus, tuhrittu käyttöohje jne.) ja puuttuvien tuotteiden hintaa.

Asiakaspalautukset osoitteeseen:
Kuvamestari Kalefoto Oy
Raisiontori 2,

21200 Raisio

Vastaamme tuotteistamme, emme asennuksista, emmekä neuvonnasta. Tuotteen maahantuojalla on tekninen tuki, johon ongelmatapauksissa voi ottaa yhteyttä. Vastuu rajoittuu tuotteen hintaan.