Panasonic Lumix  DC-FZ82
Panasonic Lumix  DC-FZ82 Panasonic Lumix  DC-FZ82
Panasonic

Panasonic Lumix DC-FZ82

Tuotetta rajoitettu erä.
349,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Lumix FZ82 puolijärjestelmäkamera on monipuolinen 18,1 megapikselin High Sensitivity MOS-kenno  ja kehittynyt Venus Engine -professori toimivat nopeasti ja tallentavat kuvat ja videot korkealaatuisina. Nopeita kuvaustilanteita helpottaa ripeä ja tarkka automaattitarkennus. Ominaisuuksiin kuuluu myös nopea purskekuvaus, joka tallentaa nopeudella 10 fps (AFS) tai 6 fps (AFC).

FZ82:n muita ominaisuuksia ovat muun muassa QFHD 4K -videotallennus (3840×2160 25p), Power O.I.S. -kuvanvakaaja, 4K Photo, Focus Stacking, Post Focus ja 4K Live Cropping sekä 1.040K kosketusnäyttö, jonka tukena on 1.170K sähköinen etsin (EVF).

Ultralaajakuva ja dynaaminen zoomi 20-1200mm kuvaa läheltä ja kaukaa. 20–1200 mm:n zoomobjektiivi ja 4K Video/Photo -tallennus takaavat, että saat tallennettua nopeasti ohikiitävät hetket aktiivisissa ulkoilmatilanteissa.

20 mm:n laajakulmaobjektiivilla voit kuvata uskomattomia maisemakuvia laajana panoraamana. Jos haluat enemmän yksityiskohtia, voit käyttää tehokasta 60-kertaista zoomia ja kuvata hetkiä, joita et edes näe.

Lumix FZ82 on erinomainen kuvanlaatu heikossakin valaistuksessa.

Voit ottaa kuvia huolehtimatta tarkennuksesta. Uusimpaan 4K-tekniikkaan perustuvan Post Focus -toiminnon ansiosta voit koskettaa aluetta, jonka haluat tarkentaa, sen jälkeen, kun kuva on jo otettu. Focus Stacking -toiminnon avulla voit helposti valita useita tarkennuspisteitä samasta kuvasta, mikä antaa sinulle suuremman luovan vapauden. Toiminto, jonka ansiosta voit keskittyä elämän tärkeämpiin asioihin.

LUMIX FZ82 sopii täydellisesti käteesi turvallisen ja ergonomisen kahvansa ansiosta. Etsin takaa, että näet aina ympäristösi selkeästi, myös kirkkaassa auringonvalossa. Jokaiselle sopiva puolijärjestelmäkamera, joka on täydellinen kumppani seikkailuihin.


Arvostelut 0 arvostelua