Cullmann Nanomax 460 RW20
Cullmann Nanomax 460 RW20 Cullmann Nanomax 460 RW20 Cullmann Nanomax 460 RW20
Cullman

Cullmann Nanomax 460 RW20

145,00 €
Sisältää alv. 24 %
 Kuvaus

Korkealaatuiset materiaalit, kuten anodisoitu alumiiniprofiili kolmijalkaisille jaloille ja keskipylväälle, alumiinipuristusteline kolmijalalle, yksinkertainen, intuitiivinen käyttö, selkeä muotoilu yhdistettynä kompaktiin 3-suuntaiseen päähän RW20.

Hyvin suunnitellut yksityiskohtaiset ratkaisut, kuten esimerkiksi jalustajalkojen muotoilu ja keskipylväs kolmion muotoisella alumiiniprofiililla, takaavat luotettavan ja erittäin turvallisen jalustan. Kolmivaiheinen jalustan säätö, mukaan lukien maatason makroasema, tekevät NANOMAX 460 RW20: n oikean ratkaisun täydelliseen makrokuvaukseen. Keskimmäisen sarakkeen koukku voidaan kiinnittää pitkäksi ja myös lyhyeksi keskipylväänä, joten lisäpainot voidaan kiinnittää. Vankat kumijalat, joissa on integroidut metalliset piikit, takaavat turvallisen seisonnan, myös mahdottomassa maastossa.

3-suuntainen pää, jossa vakiintunut kamera QRC-System , joka on kokonaan alumiinista, on ihanteellinen kolmijalka NANOMAX 460: lle.  Lukitusvipu estää vahingossa tapahtuvan avautumisen. Vahva alumiinikameroiden sovitinlevy, jossa on liukastenkestävä korkkiputki, sisäänvedettävä videopinsi ja 1/4 tuuman kameran kiinnitysruuvi, tarjoaa turvallisen pohjan kiehtoville ammuskuville CSC: n ja keskikokoisten DSLR-kameroiden kanssa.

Laajennuskorkeus 137 cm ja kantavuus 4 kg tekevät NANOMAX 460 RW20: stä täydellisen jalustan kaikkien innostuneiden valokuvien ja videoiden harrastajille. Jalustan ansiosta pienikokoiset ja pienet painotukset sopivat parhaiten kuvaustilanteeseen riippumatta siitä, onko moderni CSC-kamera, keskikokoinen DSLR-järjestelmä, siltakamerat ja videokamerat.
Arvostelut 0 arvostelua