Tamron AF DI II 17-50mm F/2,8 XR for Canon
Tamron AF DI II 17-50mm F/2,8 XR for Canon
Tamron

Tamron AF DI II 17-50mm F/2,8 XR for Canon

295,00 €
345,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tämä 17-50mm objektiivi on erittäin korkealuokkainen standardizoom, jonka suuri valovoima – 2.8 – on sama koko polttovälialueella. Se kuuluu Tamronin Super performance (SP) luokkaan, jolle on tunnusomaista ultrakorkea optinen ja mekaaninen laatu. Objektiivin suuri valovoima sopii ihanteellisesti niukkoihin valaistusolosuhteisiin ja ammattimaiseen kuvasommitteluun. Tuloksena on kuvia, joissa taustan epäterävyys on pehmeää ja aihe suorastaan erkanee taustastaan. Objektiivin tarjoamien rajattomien mahdollisuuksien lisäksi juuri kuvien laatu nousee etusijalle.

Lyhyt tarkennusetäsisyys – vain 27cm – saavutettiin käyttämällä kolmea XR (Extra Refractive) lasilinssiä eturyhmässä ja yhdistämällä nämä uuteen mekaaniseen rakenteeseen, joka samalla pitää objektiivin rakenteen kompaktina. Suurin suurennussuhde - 1:4,5 – ja vain 430 gramman paino ovat myös huippusaavutuksia maailmassa. Kuvavirheet pysyvät absoluttisessa minimissään asfääristen linssien ja LD (Low dispersion) lasin sekä sisäisten linssipintojen erikoispäällystyksen (Internal Surface Coating) ansiosta. Tuloksena ovat korkealuokkaiset, erittäin terävät ja kirkkaat kuvat.

Huomioi että Di II on valmistettu käytettäväksi vain digitaalisissa SLR kameroissa, joiden kuvakenno on pienempi kuin 24mm x 16mm. Di II objektiiveja ei voi käyttää täyskoon tai 35mm SLR kamerassa, sillä piirtoympyrä ei kata täyskokoista kennoa, jolloin kuvan reunat tummuvat (eli vinjetointi on selvästi havaittavaa).

Arvostelut 0 arvostelua