Tamron SP 85mm F/1.8 Di VC USD Nikon
Tamron SP 85mm F/1.8 Di VC USD Nikon

Tamron SP 85mm F/1.8 Di VC USD Nikon

795,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tamron SP 85mm F/1.8 on maailman ensimmäinen 85mm valovoimainen objektiivi kuvanvakaajalla.


Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta objektiiviin on saatu lisättyä VC-kuvanvakaaja ilman, että objektiivin koko tai paino olisivat kasvaneet liikaa. Tämän lisäksi etsinnäkymä SP 85mm F/1.8 läpi on erittäin kirkas, joka helpottaa sommittelua ja kuvaamista vähäisessä valossa.


Valovoimainen F/1.8 tarjoaa täydellisen tasapainon kohteen terävyyden ja taustan kauniin bokehin välillä. Objektiivi on sääsuojattu ja yhteensopiva TAMRON TAP-in Consolen kanssa.


Tekniset tiedot

  • Suurin aukko f/1.8
  • Lyhin tarkennueräisyys 0.8m
  • Suurennussuhde 1:7.2
  • Suodinkierre 67mm
  • Paino 700g
  • Ryhmiä-elementtejä9-13
  • Kuvakulma 28°33'-18°39'
  • Himmennin lehtiä 9
  • Pienin aukko f/16
  • Halkaisija x Pituus 84.8 x 91.3mm

Parempi VC-kuvanvakaaja

Kehuttu VC (Vibration Compensation) -kuvanvakaaja on yhdistetty kiihtyvyysanturiin, joiden yhteistoiminnalla tärinä poistuu niin pysty- kuin vaakasuunnassa. Gyroskooppianturin kanssa kiihtyvyysanturi havaitsee pienetkin liikkeet tehokkaasti ja vakauttaa kuvaa kaikilla tarkennusetäisyyksillä.


USD-tarkennus

Uusittu USD (Ultrasonic Silent Drive) -tarkennusmoottori  on entistä nopeampi ja tarkempi. Tarkennusmoottori erottaa tehokkaasti kameran liikkeestä johtuvan epäterävyyden ja tuottaa näin tarkempia kuvia.


Uudistettu kosteus- ja pölysuoja

Kaikki objektiivin kytkimet, tarkennusrenkaan ja rungon vuotokohdat on suojattu erikoistiivisteillä, jonka ansiosta objektiivin sää- ja pölysuoja on entistä parempi.

Tämän suojauksen ansiosta objektiivia voi käyttää kuvausolosuhteista riippumatta missä tahansa.


Etulinssi hylkii vettä ja sormenjälkiä

Objektiivin etulinssissä on fluoripinnoite, joka hylkii vettä ja rasvaa. Pinnoite lisää myös linssipinnan kestävyyttä ja pidentää sen käyttöaikaa. Lisäksi objektiivin puhdistus on pinnoitteen ansiosta helpompaa.


Linssien pinnoitteet vähentävät heijastuksia

Objektiivin sisältämät linssit on käsitelty kahdella erilaisella pinnoitteella, jotka parantavat valonläpäisyä. eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) -pinnoitus on tehokas heijastuksia lähes koko näkyvän valon alueella estävä pinnoite, kun taas BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) -pinnoitus hyödyntää perinteisempää monikerrospinnoitusteknologiaa. Näiden pinnoitteiden ansiosta lähes kaikki ylimääräiset heijastukset, sekä haamukuvat poistuvat. Tämän ansiosta kuva on virheetön ja kristallinkirkas.

Arvostelut 0 arvostelua