Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 Canon
Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 Canon Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 Canon

Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 Canon

1 695,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tamron SP 150-600mm F/5-6,3 Di VC USD G2, Canon -yhteensopiva, säänkestävä korkealaatuinen, huippunopealla automaattitarkennuksella ja tehokkaalla kuvanvakaajalla varustettu superteleobjektiivi. Uuden sukupolven kuvanvakaaja vakauttaa kameran liikettä jopa 4,5 aukon verran. Vakaajassa on kolme eri kuvaustilaa: Normaalivakautus (vakautus joka suuntaan), panoroinnin vakautus (vakautus vaakasuunnassa), sekä vakautus vain valotushetkellä, joka takaa terävimmän mahdollisen lopputuloksen. Uuden metallirungon ansiosta objektiivi on sääsuojattu, joten objektiivin sisään pääsee mahdollisimman vähän kosteutta ja pölyä. Etulinssin fluoriittipinnoite hylkii rasvaa ja likaa, joka tekee etulinssin puhdistamisesta helpompaa.

Tamron SP 150-600mm F/5-6,3 Di VC USD G2 objektiivissa on uusinta teknologiaa oleva linssipinnoitus (e-Band – Extended Bandwith & Angular-Dependency), joka estää heijastuksien syntymistä tehokkaammin kuin koskaan ja tarjoaa kuvanlaadun, joka miellyttää kaikkein vaativimpiakin kuvaajia. Lähes täydellisen pyöreän aukon tekevät yhdeksän himmenninlevyä tuottavat erittäin pehmeän taustan pehmennyksen (Bokéh). Tamron SP 150-600mm F/5-6,3 Di VC USD G2 -objektiivi soveltuu erinomaisesti mm. luonto- ja urheilukuvaukseen. Objektiivi on varustettu uudella jalustapannalla, joka antaa vakautta, mutta on myös helppo kiinnittää ja irrottaa objektiivista.

Tamron SP 150-600mm G2 objektiivi on yhteensopiva Tamron TAP-in console telakan kanssa, jonka avulla objektiivin säätäminen ja firmwaren päivittäminen onnistuvat helposti.

Objektiivin mukana toimitetaan ”Silkpix Developer Studio for Tamron” –ohjelman latausohjeet ja asennuskoodi. Silkpix Developer Studio -ohjelman perusversion tavallisten ominaisuuksien, kuten valkotasapainon, värien ja terävyyden säätämisen RAW-kuvissa, lisäksi Tamron-versiossa on esiladatut profiilit Tamron-objektiiveille. Kaikissa, jopa kaikkein parhaissa, objektiiveissa on vääristymiä, mutta niiden korjaaminen onnistuu ohjelmassa linssiprofiilin avulla. Näin päästään niin lähelle ”täydellistä kuvaa” kuin mahdollista.

Arvostelut 0 arvostelua