Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-5.6 G ED
Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-5.6 G ED
Nikon

Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-5.6 G ED

199,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tämä kevyt ja pitkä objektiivi tarjoaa ihanteellisen tavan tutustua telekuvauksen luoviin etuihin. Nikonin uusi askelmoottori takaa, että objektiivi tarkentaa nopeasti, ja hiljaisesta toiminnasta on etua videoita kuvattaessa. Kuvan ottamista varten lähennettäessä kohde voidaan tarkentaa välittömästi ja äärettömän tarkasti. Videoaineistoa kuvattaessa moottori mahdollistaa tarkennuksen tasaisen siirtämisen lähes äänettömästi.


Yksinkertaistetun ja pienikokoisen rakenteensa ansiosta se on täydellinen valinta Nikonin pienempiin DX-koon DSLR-kameroihin. Monipuolisen 70–300 mm:n polttovälialueen ansiosta objektiivilla voi ottaa joustavasti kauniita kuvia kaukaisista tapahtumista, ainutlaatuisia matkakuvia tai harrastajan luontokuvia. Nikonin tärinänvaimennusjärjestelmä pitää kuvat terävinä, ja objektiivi tarkentaa nopeasti ja hiljaa, joten se soveltuu ihanteellisesti sekä videoiden kuvaamiseen että valokuvien ottamiseen.


Tämä DX-koon 4,3-kertainen zoom-objektiivi on ihanteellinen työkalu sekä digitaalisiin järjestelmäkameroihin tutustumassa oleville käyttäjille että toiseksi objektiiviksi zoomausaluettaan laajentaville kuvaajille.

Toiminnan vaivattomasti lähelle tuovan monipuolisen 70–300 mm:n polttovälin (FX-koon vastaavuus: 105–450 mm) ansiosta objektiivilla voi luoda vaikuttavia sommitelmia. Sillä voi lähentää joustavasti villieläimiin tai tuoda leikkivät lapset tarpeeksi lähelle loistavien lähikuvien ottamista varten. Sujuva ja hiljainen automaattitarkennus tekee objektiivista erityisen järkevän valinnan videoita kuvattaessa.


Tämä DX-koon NIKKOR-objektiivi on suunniteltu hyödyntämään Nikonin digitaalisen järjestelmäkameran suurta kuvapistemäärää ja kehittynyttä kuvakennoa. Erittäin pienen hajonnan (ED) lasielementti vähentää tarkkojen kuvien väriaberraatiota sekä takaa niiden eloisat värit, terävät yksityiskohdat ja täydellisen kontrastin.


Nikonin vaikuttava, käsivarakuvauksen vakautukseen suunniteltu tärinänvaimennusjärjestelmä mahdollistaa kuvaamisen jopa neljä aukkoa pidemmällä suljinajalla. Se takaa kuvien selkeyden ja tärinättömyyden jopa heikossa valaistuksessa telekuvausalueen ääripäässä kuvattaessa. Tärinänvaimennus voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kameran valikosta.


Automaattitarkennuksen ja käsitarkennuksen välinen vaihto suoritetaan kameran valikosta. Mahdollisuus muuttaa tarkennusasetuksia kameran valikossa objektiivin rungossa olevien kytkimien käytön sijaan estää asetusten muuttamisen vahingossa kuvia otettaessa.

Speksit:

 • Pienin aukko f/22–32
 • Suodinkoko 58 mm
 • Halkaisija x pituus (pituus objektiivin kiinnikkeestä) Noin 72 × 125 mm
 • Polttoväli 70–300 mm
 • Suurin aukko f/4,5–6,3
 • Objektiivin rakenne 14 elementtiä 10 ryhmässä (1 ED-lasielementti)
 • Suurin kuvaussuhde 0,22 x
 • Kuvakulma 22°50?–5°20?
 • Himmenninlehtien määrä 7 (pyöristetty)
 • Paino Noin 415 g 
 • Vakiovarusteet 58?mm:n paikalleen napsautettava objektiivin etusuojus LC-58, objektiivin takasuojus (valkoinen)
 • Lyhin tarkennusetäisyys 1,1 m
Arvostelut 0 arvostelua