Pentax K-70 runko
Pentax K-70 runko Pentax K-70 runko Pentax K-70 runko
Pentax

Pentax K-70 runko

799,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Sääsuojattu järjestelmäkamera aloittelijoille ja edistyneemmille

Pentax K-70 hemmottelee ostajaansa entistä paremmalla vesi- pölysuojauksella ja kaiken lisäksi pakkasenkestävyyttä löytyy -10°C asti. Eli tämä kamera sopii hyvin suomalaiseen säähän ja luontokuvaukseen! Tiesithän että myös Pentaxi objektiivit ovat sääsuojattuja! Pääset nauttimaan vaikka 4K kuvanlaadusta säästäriippumatta ja saat kuvat siirrettyä näppärästi Wifin kautta vaikka puhelimeesi. Järjestelmäkamera jossa on sisäänrakennettu vakain ja Sensor Shift, 24mp APS-C-kenno ja käännettävä 3,0” näyttö – sopii aloittelijoille ja edistyneille harrastajille.

Hyvä resoluutio kuvanvakautuksella ja suurella ISO-arvolla

Pentax k-70 -kameran 24 mp kennon resoluutio on tarpeeksi suuri useimmille käyttäjille. Yhdessä sisäänrakennetun kuvanvakautuksen ja ISO-arvon (jopa 102400) kanssa Pentax k-70 toimii erinomaisesti vaikka aurinko alkaa laskea.

Sensor Shift – parempaa värintoistoa

Käyttämällä kuvanvakautusta kennon liikuttamiseen nelinkertaisesti samassa kuvassa, voi Pentax K-70 tarjota täsmällisempiä ja luonnollisempiä värejä.

Käännettävä näyttö, Hybrid AF ja sääsuojaus

K-70 on varustettu kääntyvällä näytöllä joka yhdessä uuden Hybrid AF-järjestelmän kanssa tekee näytön käsittelystä helppoa valokuvauksen aikana. Kuten useimmat muutkin Pentaxin kamerat, on myös K-70 sääsuojattu. Käytä kameraa yhdessä Pentax WR (Weather Resistant) -objektiivien kanssa kun haluat olla täysin varma suojasta.

Video ja WiFi

K-70 on tietenkin varusteltu myös sekä FullHD 60i/30p H.264 -videotallennusmahdollisuudella että Wifi-toiminnolla sekä etäohjaukseen että kuvien siirtämiseen puhelimelle ja tabletille.

Ominaisuudet

  • 24mp
  • Iso 100-102400
  • Sisäänrakennettu kuvanvakautus
  • Sensor Shift – parempaa värintoistoa
  • 3,0” Käännettävä näyttö
  • Sääsuojattu
  • WiFi
Arvostelut 0 arvostelua