Celestron Regal M2 80ED kaukoputki
Celestron Regal M2 80ED kaukoputki Celestron Regal M2 80ED kaukoputki Celestron Regal M2 80ED kaukoputki Celestron Regal M2 80ED kaukoputki Celestron Regal M2 80ED kaukoputki Celestron Regal M2 80ED kaukoputki
Celestron

Celestron Regal M2 80ED kaukoputki

80 mm APO Spotting Scope

1 190,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Celestron Regal M2 80ED on vaativan ja laatutietoisen valovoimainen kaukoputki.

Vesitiivis ED-kaukoputki magnesiumrungolla. Okulaari 20-60, etulinssin halkaisija 80mm. Paino okulaarin kanssa 1889g. Erinomainen putki hintaluokassaan, moninkertainen testivalio.

Regal M2 -kaukoputkisarja on Regal F-ED -sarjan seuraava sukupolvi; Regal M2 tuottaa terävän kuvan riippumatta vuorokaudenajasta, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin lintubongaukseen, luontohavaintoihin ja satunnaiseen tähtitaivaan tarkkailuun.

Korkealaatuisissa Regal M2-kaukoputkisarjassa on lukuisia ominaisuuksia, jotka tavallisesti löytyvät vain kalliimmista malleista, kuten Extra Low Dispersion (ED) -linssi. Sarja ylpeilee kevyellä magnesiumrungollaan, minkä ansiosta putket ovat 14% kevyempiä kuin edeltäjänsä. Kaksoistarkennuksen avulla kohteeseen on nopea tarkentaa, jonka jälkeen tarkennus on helppo hienosäätää.

Regal M2 on täysin vedenpitävä ja typpitäytetty kosteuden loitolla pitämiseksi. Kaukoputki on saatavilla vihreänä ja sen varusteisiin kuuluu kantolaukku, jonka ansiosta voit ottaa kaukoputkesi mukaan minne tahansa.

Arvostelut 0 arvostelua