Ricoh WG-60 Punainen
Ricoh WG-60 Punainen Ricoh WG-60 Punainen Ricoh WG-60 Punainen Ricoh WG-60 Punainen Ricoh WG-60 Punainen
Ricoh

Ricoh WG-60 Punainen

Veden- ja iskunkestävä kompakti kamera, täydellinen vedenalaiseen valokuvaukseen tai seikkailuihin metsissä, vuoristossa tai merellä. Siinä on 5x zoomaus objekt

349,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Kylmyys, kosteus ja iskut - kuulostavat vaikeilta olosuhteilta useimmille kameroille. Mutta ei Ricoh WG-60: lle. Tämä erittäin pienikokoinen kompakti kamera viihtyy kaikenlaisissa sää olosuhteissa ja voi jopa seurata sinua veden alla aina 14 metrin syvyyteen asti.

Vankka kotelo on myös suunniteltu murskautumattomaksi jopa 100 kg: n (kilogramman voima) painoihin, ja kamera voidaan pudottaa 1,6 metrin korkeudesta vahingoittumatta *. Lähdetkö hiihtolomalle vuorille? Ei ongelmaa WG-60: lle. Se ei edes jääty, kun lämpömittari näyttää miinus kymmenen astetta! * Ricoh Imagingin tekemien vakio testien mukaan putoaminen 1,6 metristä 5 cm paksuun vanerilevyyn.

Sisäänrakennettu makrovalo Ricoh WG-60: n sydän on 16 megapikselin taustavalaistu CMOS-kenno, joka tuottaa yksityiskohtaiset, terävät ja värikylläiset kuvat kaikissa valaistusolosuhteissa. Erityiset vedenalaiset tilat valokuvaajille ja videoille parantavat automaattisesti punaisia värejä, jotka muuten haalistuvat syvemmälle sukelluksesi aikana, samalla kun kontrasti kasvaa myös valon leviämisen estämiseksi vedessä.

5-kertainen zoom-objektiivi, jonka polttoväli vastaa 28–140 mm, täysikokoisessa kamerassa peittää useimmat kohteet, joita voi kohdata sekä päivittäisessä kuvauksessa että äärimmäisissä olosuhteissa. Lisäksi, kun objektiivi on asetettu erityiseen makro tilaan, pääset lähemmäksi 1 cm kohteesta. Täällä voit myös hyödyntää kameran sisäänrakennettua makrovaloa, kuutta LED-valoa, jotka on sijoitettu renkaaseen objektiivin ympärille, mikä auttaa sinua saamaan selkeät kuvat myös pimeässä.

Ja jos haluat ottaa illan otoksen, aktivoi Handheld Night Snap -tila. Se tallentaa automaattisesti useita valotuksia samasta yökuvasta ja yhdistää ne teräväksi kuvaksi, jossa on vain vähän melua. Jotain, mikä muuten olisi mahdotonta ilman jalustaa. Kun kuvaat kovassa auringonpaisteessa, näytöllä on tehokas heijastuksen esto pinnoite, joka minimoi ärsyttävän häikäisyn, ja se voi myös säätää kirkkautta automaattisesti kaikissa valaistus olosuhteissa, mikä helpottaa kuviesi sommittelua.


Ominaisuudet: 

Vedenpitävä (14 metriä), iskunkestävä ja pakkasenkestävä kompakti kamera

16 megapikselin kenno ja 5x zoom, vastaa 28-140 mm

1 cm: n makro tila ja mukana toimitettu makro teline

Sisäänrakennettu makro-valo, jossa on kuusi LED-valoa objektiivin ympärillä

Heijastuksen esto pinnoitettu 2,7 tuuman näyttö tarjoaa terävän ja selkeän kuvan ulkona

Videotallennus Full-HD (1920 x 1080 pikseliä)

Arvostelut 0 arvostelua