Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera
Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera

Canon PowerShot SX70 HS Superzoom-kamera

HUIKEA OBJEKTIIVI Kameran 65 kertainen optinen zoom (kinovastaavuus 21–1 365 mm) on itsessään mahtava ja tuo aivan uudet ulottuvuudet kuvaamiseen. 65x zoomin li

589,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Canon PowerShot SX70 HS - Ikuista jokainen hetki läheltä ja kaukaa

  1. Raakakuva ja 4K video
  2. Bluetooth & Wi-Fi
  3. 65X zoom (21-1365mm)
  4. Nopea tarkennus
  5. 3" kääntyvä näyttö

Canon PowerShot SX70 HS on järjestelmäkameran tuntuinen, mutta kompakti superzoom ja todellinen reissaajan, luonnossaliikkujan kamera. Tällä kameralla ikuistat kuvan läheltä ja todella kaukaa. SX70 HS:s huikea 65X zoom kinovastaavuudeltaan 21-1365mm, mahdollistaa niin laajakulmakuvat (esimerkiksi sisätila- ja maisemakuvat), kuin yksityiskohtaisen tarkat poiminnat luonnossa (linnut, maisema, kaupunki, ihan mitä vain!) ja kaupungissa tai missä vain kuljetkin. Wi-Fi:n ja Bluetoothin avulla tallennat ja jaat kuvat nopeasti eteenpäin sosiaaliseenmediaan tms. Voit myös käyttää älypuhelinta etäkuvaamiseen.

Kauniit ja onnistuneet kuvat vaativat paljon kameralta. Canon SX70 HS on varustettu uudella DIGIC 8 prosessorilla, joka tekee armottomasti töitä ja mahdollistaa tarkat, sävykkäät ja todenmukaiset 20 megapikselin kuvat, 4K videotallennuksen, todella nopean tarkennuksen ja jopa 10 kuvaa sekunnissa sarjakuvauksen.

YHTEYDET KUNNOSSA

Asentamalla älypuhelimeesi/tablettiisi Canonin Camera Connect -sovelluksen pystyt esimerkiksi käyttämään älypuhelintasi kauko-ohjaimena. Puhelimen näytöltä on mahdollista säätää valotus-asetuksia, zoomata, tarkentaa ja laukaista. Kuvan otettuasi lähetät sen helposti ja nopeasti eteenpäin esimerkiksi eri sosiaalisiinmedioihin. iOS- ja Android-tuki.

Arvostelut 0 arvostelua