Dörr Business Led rengasvalo
Dörr Business Led rengasvalo Dörr Business Led rengasvalo

Dörr Business Led rengasvalo

39,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Dörr Business Led rengasvalo hipaisunäppäimillä

ERITYISEN SUURI HALKAISIJA – TABLETEILLE JA KANNETTAVILLE

DÖRR Business LED Selfie Ring Light SLR-13 nostaa sosiaalisen median esiintymisesi, videoneuvottelut, online-kokoukset, FaceTime-chatit tai webinaarit ammattimaiselle tasolle. Rengasvalon suuren halkaisijan ansiosta voit saavuttaa miellyttävän pehmeän ja imartelevan valaistuksen ilman ärsyttäviä varjoja. Erittäin ohuen ja laadukkaan rungon ansiosta rengasvalo mahtuu kannettavan tietokoneen laukkuun.


TÄYSI NÄKYMÄ NÄYTÖSTÄ

Rengasvalon ulkopuolella olevan kiinnitysklipin avulla SLR-13 voidaan kiinnittää nopeasti tablettiin, kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Toisin kuin muut markkinoilla olevat mallit, selfie-rengasvalo ei peitä näyttöä. Näet näytöllesi esteettömästi ja voit ottaa tallennuksiasi ilman rajoituksia.

Suuren klipsiaukon ansiosta LED-rengasvalo voidaan kiinnittää älypuhelimien lisäksi myös tabletteihin, kannettaviin tietokoneisiin ja näyttöihin, joiden paksuus on enintään 2 cm. Klipsien sisäpuolella oleva liukumaton kumi pitää rengasvalon paikoillaan. Integroidun pallonivelen ansiosta SLR-13:a voidaan kääntää ja kallistaa mihin suuntaan tahansa.


BI-VÄRILEDIT

LED-selfie-rengasvalo on varustettu yhteensä 80 korkealaatuisella LEDillä (40 kylmän valkoista ja 40 lämpimän valkoista LEDiä). Ledien renkaan muotoinen järjestely luo luonnollisen, pyöreän valoheijastuksen silmään. Lampussa on 3 valoasetusta:

– Kylmempi valo n. 8500K värilämpötila
Tämä valkoinen ja neutraali valo on ihanteellinen videopuheluun kotitoimistossa, ZOOM-kokouksiin tai digitaaliseen kotiopetukseen. Tämä asetus sopii myös myytävien tuotteidesi valaistukseen.

– Luonnollinen sekavalo noin. 4400K värilämpötila
Kylmän valkoisen ja lämpimän valkoisen LED-valon sekoitus luo mairittelevan, luonnollisen valon ja takaa kauniin ihonsävyn selfie-, opetusvideo- ja kauneusvideoille.

– Lämmin valo n. 3500K värilämpötila
Erittäin pehmeä ja lämmin valo ystävällisen ilmapiirin luomiseen tai yökuviin vaikuttamatta yötunnelmaan.
Värilämpötilan valinnan lisäksi LEDien kirkkautta voidaan himmentää kaikissa kolmessa valotilassa. Valon voimakkuutta voi säätää 3 tasoa kirkkaammaksi tai tummemmaksi.


KOSKETUS SÄÄTÖ

Kaikki valoasetukset voidaan tehdä kätevästi selfie-valon etupuolella. Kosketusohjauspainikkeet reagoivat kevyeen kosketukseen. 


TEHOKAS AKKU

Erittäin tehokas, sisäänrakennettu litiumioniakku tarjoaa valoa jopa 1,5 tunniksi. Jos tämä ei riitä, SLR-13 voidaan ladata ja käyttää USB:n kautta. Tätä tarkoitusta varten rengasvalo on varustettu USB-C-latausportilla. Mukana tulee 1 metrin pituinen USB-C-latauskaapeli.


TEKNISET TIEDOT

80 LED-valoa: 40 valkoista ja 40 lämpöisen valkoista lediä
Teho n. 90 Lux (1m),
Värilämpötila minimi 3500K, maksimi 8500K
CRI > 85Ra
Säädettävä valoteho: 3 tehoa
Sisäänrakennettu litium akku 3,7V / 1100mAh
Akun käyttö kun ladattu täyteen noin 100 minuuttia
Latausaika n. 2,5h kun lataa tietokoneesta
Virta USB 5V, 1A

Ulkohalkaisija 12,7cm
Klipsien väli maks n. 2cm
Mitat n. 12,7 x 16,4 x 3,4cm, paino n. 80g
Led teho maksimi noin 2,7W

Mukana: LED-Rengasvalo, USB-johto
HUOM: sähköadapteria ei tule mukana. Yleensä ladataan tietokoneen usb-liittimestä. VIRTALÄHTEENÄ voi pitää puhelimen laturia (USB- ulostulolla (A)) tai POWERBANK virtapankkia.


Arvostelut 0 arvostelua