Panasonic Lumix TZ100 digizoom - musta
Panasonic Lumix TZ100 digizoom - musta

Panasonic Lumix TZ100 digizoom - musta

Tuotetta rajoitettu erä.

Taskukokoinen Panasonic Lumix DMC-TZ100 -digikamera on täydellinen matkakumppani, jolla voit tallentaa upeaa 4K-videokuvaa, ottaa henkeäsalpaavia kuvia kohteest

549,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
 • 1" MOS-kenno, 20,1 megapikseliä
 • Leica-objektiivi, 10x optinen zoomi
 • 4K-videokuvaus, Post Focus -toiminto
 • Panasonic Lumix DMC-TZ100 -digikameralla tallennat kaikki seikkailusi upealla laadulla. Kuvaa huippuselkeitä 4K-videoita, muunna parhaat hetket 4K-valokuviksi, muokkaa tarkennusta jälkikäteen Post Focus -toiminnolla ja jaa onnistuneimmat otokset muiden kanssa sisäänrakennetun WiFi-yhteyden välityksellä. Kaikki nämä toiminnot mahtuvat taskukokoisen, alle 4,5 cm ohuen rungon sisään.

  Kenno
  1-tuumainen 20,1 megapikselin MOS-kenno takaa selkeät kuvat hämärässäkin valaistuksessa.

  Leica-objektiivi
  Leican DC Vario-Elmar -objektiivissa on 10-kertainen optinen zoomi (kinovastaavuus 25-250 mm) ja laaja F2.8-5.9 aukko, jolla voit ottaa niin makrokuvia kuin erittäin yksityiskohtaisia kuvia kaukana sijaitsevista kohteista. Optinen kuvanvakaus vähentää tärinää ja varmistaa laadukkaat kuvat käsivaralla kuvattaessa.

  4K-videokuvaus
  Kamera tukee 4K UHD -videokuvausta 30 fps nopeudella, joten voit kuvata uskomattoman yksityiskohtaista ja eläväistä videokuvaa stereoäänellä.

  4K-valokuvaus
  Nappaa useita 4K-kuvia ja valitse niistä onnistunein.

  Jatkuva kuvaus
  Jopa 6 fps (kehystä sekunnissa) nopeudella toimiva jatkuva kuvaus antaa sinun tallentaa useita otoksia nopeista tilanteista ja valita niistä parhaan.

  Post Focus
  Post Focus -toiminto antaa sinun kuvata ensin ja tarkentaa vasta myöhemmin. Ota kuva kohteesta, katso kuvaa ja kosketa kohtaa, jonka haluat tarkentaa.

  Näyttö
  3-tuumaisella LCD-näytöllä on tarkka 1040k kuvapisteen tarkkuus, jonka ansiosta näet kuvat selkeästi ja toimintojen käyttö sujuu vaivatta.

  Sisäänrakennettu WiFi
  WiFi-yhteyden välityksellä kuvien ja videoiden jakaminen muiden kanssa sujuu kuin leikiten. Voit myös käyttää älypuhelintasi kameran langattomaan kauko-ohjaukseen.

  Muut ominaisuudet
  - Live View Finder -etsin aktivoituu automaattisesti, kun nostat kameran silmäsi eteen
  - Yhden kosketuksen videotallennus
  - Sisäänrakennettu salamavalo ja punasilmäisyyden esto
  - Neljä kustomoitavaa Fn-painiketta, joilla pääset nopeasti käsiksi usein käyttämiisi toimintoihin
  - Micro-HDMI- ja micro-USB 2.0 -portit
  - Kamera tukee SD-, SDHC- ja SDXC-muistikortteja

  Tuotteella on 2 vuoden takuu.
Arvostelut 0 arvostelua