Kowa 10x25 SV II kiikarit
Kowa 10x25 SV II kiikarit Kowa 10x25 SV II kiikarit

Kowa 10x25 SV II kiikarit

Tuotetta rajoitettu erä.

Laadukas teräväpiirtoinen ja kevyt kiikari,Suurennos: 10x Prismatyyppi: Kattoprisma BaK4 Etulinssin halkaisija: 25 mm Näkökenttä 1000 m päässä: 114 m (6,5 astet

129,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Kowa 10x25 SV II kiikarit

Erittäin kompaktit kiikarit mukaan esimerkiksi vaelluksille ja kävelyretkille. Tehokkaamman 10x suurennuksen malli. Nämä kulkevat mukana kätevästi esimerkiksi urheilukisoihin. Pienestä koosta huolimatta nämä ovat kunnon kiikarit 10 vuoden takuulla ja täysin vedenkestävät sekä huurustumattomat.

Kowa SV II sarjan kiikarit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. SVII-sarjan kiikarit tunnistaa uudesta vihreän sävyisestä kumipinnasta, kun edellinen SV-sarja piti sisällään tumman harmaita kiikareita. Ulkomitoiltaan, valovoimaltaan ja näkökentältään tämä toisen sukupolven SV-sarja on samanlainen kuin edeltäjänsä. Kiikarien päivitettyjä ominaisuuksia ovat paksumpi suojaava kumipinta, isompi ja jäykempi tarkennusrulla sekä aiemmin mainittu vihreä väritys.

Kowan SV -kiikarisarjaan kuuluvat kiikarit ovat kevyitä kiikareita laajalla näkökentällä. SV-sarjan kiikareissa on vankka ja paksu kumipäällysteinen runko. Ne on myös täysin vesitiiviitä ja suunniteltu käytettäväksi millaisessa ilmastossa tahansa.

Linssien KR-teknologian ansiosta linssien pinnalle ei keräänny niin helposti rasvaa tai likaa. Koska linssien puhtaanapito on helpompaa eikä pyyhkiessä tarvitse painaa niin kovasti, linssit säilyvät naarmuttomina pidemmän aikaa. Laaja tarkennusrengas, kolmesäätöinen silmäkuppi ja diopterisäädön ansiosta kiikarit on helppo säätää omille silmille sopivaksi.Suositeltu käyttötarkoitus: Konsertit, lintubongaus, urheilutapahtumat, vaellukset


  • Kaikki linssi monikalvopäällysteiset
  • Täysin vesitiivis, typpitäytteinen
  • Kierrettävät silmäkupit
     
Pituus:
10.8 cm
Korkeus:
4.2 cm
Leveys:
10.4 cm
Arvostelut 0 arvostelua