Sirui A-1005 Kameran jalka
Sirui A-1005 Kameran jalka Sirui A-1005 Kameran jalka
Sirui

Sirui A-1005 Kameran jalka

Tuotetta rajoitettu erä.

Traveller todellinen matkajalusta. Huippu.

249,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Tämä jalusta on valinta sellaiselle kuvaajalle, joka tarvitsee hyvän all-round jalustan. Jalusta on pieni ja kevyt kuljettaa, mutta tukevuus riittää lähes kaikkiin kuvauksiin. Jos olet hankkimassa jalustaa isolle superteleobjektiiville, niin kannattaa katsoa tukevampaa vaihtoehtoa, mutta muuten tämä hoitaa loistavasti hommat isommillakin kameroilla.

Jalustassa on kattavasti ominaisuuksia. Jalat saa taivutettua travel angel tyylisesti keskiputken ympärille, pienemmän kuljetustilan saavuttamiseksi. Keskiputki liukuu keskiössä, sekä se on myös teleskooppinen. Keskiputken ominaisuuksien ansiosta kamera saadaankin pään korkeudelle, ja tarvittaessa myös hyvin alas. Yksi jaloista on irrotettavissa, jolloin siitä saadaan monopod. 

  • Min pituus: 26cm
  • Pituus kasattuna: 35cm
  • Kantavuus: 8kg
  • Kamerakiinnitys: Arca Swiss
  • SIRUI A-1005 -kolmijalka on käytännöllinen ja monikäyttöinen jalusta.Jalusta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunnittelussa huomioitu helppokäyttöisyys.Kolmijalan jalkojen väli vain 3 mm, mutta se on erittäin tukeva. Kolmijalan enimmäispituus on 150 cm, mutta kokoon taitettuna ainoastaan 35,5 cm!Paino on vähäiset 1,5 kg mutta kantokyky 10 kg. Yksi jaloista on irrotettavissa erilliseksi monopodiksi. Keskiputken voi irroittaa ja kääntää sisäänpäin matalaan kulmaan makrokuvaamista varten.Erittäin kompakti ja kätevä jalusta niin ammattilaiskuvaajalle kuin harrastajallekin.SIRUI A-1005 -kolmijalassa on ainutlaatuinen järjestelmä, minkä ansiosta jalat voi taittaa 180° ja näin ollen sen voi taitella pienempään kokoon kuin perinteiset kolmijalat.Kuulapään voi pitää kiinnitettynä ja se mahtuu kolmijalan mukana tulevaan koteloon.
Arvostelut 0 arvostelua